Mavi Dünya Otizm Spor Gelişim Merkezi | Alanya

Hemen Paylaş...
a
admin
1 yıl önce - Firma Tanıtımı > Spor Gelişim Merkezi
207
159
2
1

ÖZEL ÇOCUKLARIN POTANSIYELLERINI KEŞFEDEBILECEKLERI BIR DÜNYA YARATIYORUZ.

Merkezimiz 3 katlı ve bahçesi olan bir yer. Toplam 355 m2 alana sahip ve 24 saat güvenlik kameralarıyla izlenen bir yerdir. Fitness alanı, basketbol alanı, temel spor beceri alanı, özel eğitim odası, masa tenisi masası, fizik tedavi masaj odası, sosyal aktivite alanı, mutfak, banyo, soyunma odası ve havuz bulunmaktadır. 

Mavi Dünya Otizm Spor Gelişim Merkezi :

Özel çocuklar için potansiyellerini keşfetmeleri için bir dünya yaratıyoruz. Mavi Dünya Otizm Spor Gelişim Merkezi, özel çocuklara yönelik eğitim, spor ve sosyal etkinlikler sunan bir merkezdir.

Özel Çocuklar

Özel çocuklar, genellikle diğer çocuklardan farklı ihtiyaçlar ve yeteneklere sahip olabilirler. Bu çocuklar için özel olarak tasarlanmış eğitim ve gelişim programları, potansiyellerini keşfetmelerine yardımcı olabilir.

Potansiyelleri Keşfetmek

Mavi Dünya Otizm Spor Gelişim Merkezi, özel çocukların potansiyellerini keşfetmelerine olanak tanıyan bir ortam sunar. Merkezdeki çeşitli aktiviteler ve eğitim programları, çocukların yeteneklerini ortaya çıkarmalarına ve geliştirmelerine yardımcı olur.

Mavi Dünya Merkezi

Mavi Dünya Otizm Spor Gelişim Merkezi, 3 katlı bir binada hizmet vermektedir. Merkezin bahçesi bulunmaktadır ve toplamda 355 m2 alan kaplamaktadır. Ayrıca, merkez 24 saat güvenlik kameralarıyla izlenmektedir.

Merkezin Özellikleri

Merkezde birçok farklı alan bulunmaktadır. Bunlar arasında fitness alanı, basketbol alanı, temel spor beceri alanı, özel eğitim odası, masa tenisi masası, fizik tedavi masaj odası, sosyal aktivite alanı, mutfak, banyo, soyunma odası ve havuz yer almaktadır.

Fitness Alanı

Merkezin fitness alanı, özel çocukların fiziksel aktivitelerde bulunabilecekleri bir ortam sunar. Bu alan, çocukların sağlıklı bir yaşam tarzı benimsemelerine ve fiziksel olarak aktif olmalarına yardımcı olur.

Basketbol Alanı

Basketbol alanı, özel çocukların spor yapabilecekleri ve takım çalışmasının önemini öğrenebilecekleri bir ortam sunar. Bu alan, çocukların sosyal becerilerini geliştirmelerine yardımcı olur.

Spor Beceri Alanı

Temel spor beceri alanı, çocukların temel spor becerilerini geliştirebilecekleri bir ortam sunar. Bu alan, çocukların spor yapmaya olan ilgilerini artırabilir ve yeteneklerini keşfetmelerine yardımcı olabilir.

Özel Eğitim Odası

Özel eğitim odası, özel çocukların eğitim ihtiyaçlarına uygun olarak tasarlanmış bir ortam sunar. Bu odada, özel eğitim uzmanları tarafından özel çocuklara yönelik eğitim programları uygulanır.

Masa Tenisi Masası

Masa tenisi masası, özel çocukların rekabetçi ve eğlenceli bir ortamda spor yapmalarına olanak tanır. Bu aktivite, çocukların koordinasyon ve reflekslerini geliştirebilir.

Fizik Tedavi Masaj Odası

Fizik tedavi masaj odası, özel çocukların fiziksel terapi ihtiyaçlarına uygun olarak tasarlanmış bir ortam sunar. Bu odada, fiziksel rahatsızlıkları olan çocuklara fizik tedavi uygulanabilir.

Sosyal Aktivite Alanı

Sosyal aktivite alanı, özel çocukların sosyal becerilerini geliştirebilecekleri ve sosyal etkinliklere katılabilecekleri bir ortam sunar. Bu alan, çocukların sosyal yaşamlarını zenginleştirebilir.

Mutfak

Merkezin mutfak alanı, özel çocukların yemek yapma ve beslenme konularında eğitimi verilmektedir.

(Düzenleme:31.01.2024-22:07:41-bc0a0739fa64c5)

Cevaplar ( 1 )

m

misafir[Ayşe ]

9 ay önce 0

Çocuklara işkence ederek mi velilerden para çekiyorsunuz?Umarim bu dunya ve obur dünya size dar gelir .amin

Çerez Yönetim

Size daha iyi bir hizmet sunmak için kişisel veri politikamıza uygun olarak çerezleri kullanıyoruz. Daha Fazla Bilgi

Anladım Kapat