Yaramazlık Yapan çocuklar için doktor şakası whatsapp görüntülü
Bir doktor, bir çocuğa yaramazlık yapmaması gerektiğini hatırlatırken yapılan bir şaka videosu.
Öne Çıkanlar
- 🤣 Doktor, telefonda yaramazlık yapan çocukların olduğunu söyleyerek hemşireye şaka yapar.
- 💬 Hemşire, çocukların yaramazlık yapmaması gerektiğini vurgular ve onları uyarmak için doktorun yardımını ister.
- 🚫 Doktor, çocuğu yaramazlık yapmamaya teşvik ederken, şaka yapmaya devam eder ve çocuğun tavırlarını yansıtır.
- 📞 Hemşire, çocukları getirmesi için mahkemeye telefon edeceğini söyleyerek doktorun şakasını sürdürür.
- 👩⚕️ Sonunda, doktor ve hemşire, çocukların uslu olmaları için anlaşır ve video hoşça kal diyerek sona erer.
Özet:
(00:00) hemşire hanım ilgileniyor musunuz yaramazlık yapan çocuklar merhaba Kusura bakmayın Ben çocuk doktoru Samet Orhan nasıl yardımcı olabilirim Ne yaramazlık mı yapıyor ama Yaramazlık yapmak iyi bir şey değil ki ortalığı dağıtmış Şuna bak şuna nasıl dağılmış ortada yaramazlık yapıyor zıplıyor öyle mi gel bakayım buraya gel
(00:39) bak bir de bakıyor sen Niye yaramazlık yapıyorsun niye üzüyorsun [Müzik] ama yaramazlık yapma gibi bir şey değildir sana yapma denilen şey yapmayacaksın etrafı dağıtmayacaksın orada oraya zıplamayacaksın bak hemşirenin burada ilgileniyor bir tane çocukla Eğer Yaramazlık yapmaya devam edersen seni getirmeleri lazım veya benim oraya
(01:18) gelmem lazım [Müzik] çantamı alır gelirim oraya gelince de seni getirmem lazım Anlaştık mı yaramazlık yapmayacaksın bak yaramazlık yaparsan geri beni ararlar bu sefer gelirim ben yine de bir adres alabilir miyim tam olarak nerede oturuyorsunuz adrese Ali [Müzik] çok yakın ya hemen Şuradaki hastanedeymişiz ya
(02:00) Fikret abinin orada oturuyorsunuz Fikri daha var bu bir şey çok yalnızım hemen gelirim hemen şuradan koşup bir gelsem hemen oradayım arabaya da binmeye gerek yok hemen şuraymış ama yaramazlık yaparsa tabi şey yaparım arabayla gelirim hala yaramaz yapmaya devam ederse onu da getirmek zorunda kalırım buraya
(02:32) Evet Tabii oyuna çocuk eğlenecek ama yapmadan önce de yapmayacak değil mi bak bak nasıl bakıyor bak bak bak bak bak Yaramazlık yapmak yok burada yaramazlık yapan çok çocuklar var onlar buraya geliyor bir daha yaramazlık yapar aklından bile geçmiyor ondan sonra [Müzik] mahkeme hemşire Hanım'a Telefon çevirip
(03:13) gösteririm Bir tane de yaramazlık yapan çocuk var onunla ilgileniyor bak çeviriyorum gördün mü yaramazlık yapan çocukları Getiriyorlar Buraya biz burada ilgileniyoruz Ondan sonra bir daha yaramazlık yapmıyor Peki şey yapalım Şu an birkaç daha yaramazlık yapan çocuk var Onlar da şu an böyle hem arıyor telefonda hem de
(03:59) içeride olanlar var bir sürü doktor arkadaşlarımız var onunla ilgileniyor Ben onlarla ilgileneyim hala yaramazlık yaparsa hemen arayayım dedim Tamam mı hemen arayın Ben gelirim anlaştık Bak oradan nasıl bakıyor Sen de evladım yaramazlık yapmayacaksın Anlaştık mı Sesin gelmiyor Anlaştık mı Yaramazlık yapmak yok
(04:31) anlaştık sayalım Eğer yaparsan beni arayın ben oraya gelirim Sen de alıp buraya da getirebilirim Başka doktor arkadaşıyla gönderebilirim Evet Anlaştık o zaman Hadi uslu uslu oyna kendine iyi bak görüşmek üzere Hoşça kal
Cevaplar ( 0 )
Videolu içerikler > Komik & Eğlenceli & Funny
En Çok Görüntülenme Alanlar:
-
1 yıl önce.admin170 -
Filmhane.online: Online Dizi ve Film Keyfinin Yeni Adresi
3 ay önce.filmhane16